Apa maksud Silo website?

Category : SEO Google
Apa maksud Silo website?by happysuson.Apa maksud Silo website?  Salam, Ramai yang mungkin tidak tahu apa Silo website? saya akan cuba kongsi apa yang saya tahu. Saya adalah member kepada Source Infinitum.  Kalau yang sudah biasa dengan Alex Backer memang silo ini adalah suatu yang di sembunyikan dalam teknik membuat rank page yang baru. Memang ia memerlukan kepakaran anda membeli domain PR tinggi dengan […]
 

Salam,

Ramai yang mungkin tidak tahu apa Silo website? saya akan cuba kongsi apa yang saya tahu. Saya adalah member kepada Source Infinitum.  Kalau yang sudah biasa dengan Alex Backer memang silo ini adalah suatu yang di sembunyikan dalam teknik membuat rank page yang baru.
Memang ia memerlukan kepakaran anda membeli domain PR tinggi dengan banyak backlink.  tak apa itu nanti saya kongsikan. Ada lihat dulu apa dimaksudkan dengan Silo Website.

gool

Silo website adalah sebuah laman web silo adalah semata-mata di mana link website ke page dalaman (kita namakan  A), yang menghubungkan ke page lain di bawahnya dengan link contexual (kita panggil ia B), yang menghubungkan kepada yang lain di bawah ini dengan link contexual (memanggilnya C ) yang kemudiannya menghubungkan kembali ke laman web dengan link konteks. Hompage boleh mempunyai beberapa page daripadanya (kita namakan A1, A2 … etc) yang menghubungkan ke satu page di bawah mereka (kita panggil ia B1, B2 … etc) yang sekali lagi link ke satu page di bawah mereka (panggilan ia C1, C2 … etc) yang masing-masing link kembali ke website.

 

HOME PAGE> A> B> C> kembali ke laman utama

HOME PAGE> A1> B1> C1> Laman

HOME PAGE> A2> B2> C2> Laman

Pautan laman utama untuk A, A1 & A2 biasanya link menu

 

Semua pautan lain akan berkaitan antara satu dengan yang lain.

Ia sangat berkesan kerana ia boleh menghantar jus  link PR tinggi yang berkaitan dengan laman web anda, ia akan lulus semua jus turun melalui laman web ini sebelum kembali ke laman utama. Saya juga percaya ia bermakna laman web anda memerlukan inbound link kurang.

 

Sebuah Silo website digunakan digunakan untuk  membantu kedudukan enjin carian  dengan menawarkan enjin carian yang bersih “jalan” untuk mengindeks kandungan di laman web anda. Ia juga membantu dalam menetapkan sempadan untuk kandungan anda dan setiap silo mempunyai halaman sendiri yang dihubungkan dengan pelbagai topik dalam.

Anda boleh melihat struktur silo pada pautan ini untuk memberi anda idea yang lebih baik.

 

silo

 

Saya nak bagi pilihan kepada anda untuk membeli plugin yang sangat power ini. Anda lihat dulu, bagaimana ia berfungsi. Apa yang plugin ini buat ia akan buat silo ini secara automatik, membuat article secara automatik, memasang youtube secara automatik dan spin article untuk menjadikan ia unik.

Bagi yang mempunyai banyai domain yang kosong anda mudah setkan, umpama autoblog tapi lebih power lagi dari autoblog sebuat ia auto buat silo.

Sila dapatkan di sini.

Print Friendly
happysus

Author: 

Beliau amat meminati SEO, Beliau minat membuat kajian keyword/ SEO dalam blog-blog beliau. Teknik menarik trafik ke laman web dan cara mendapat first page google. Beliau ingin berkongsi secebis ilmu yang berguna untuk membantu sesiapa yang memerlukan. Sekiranya ada pertanyaan email admin@happysus.com atau Happysus Sait

Related search

    No internet connection No internet connection

Related Posts

Leave a Reply


*

CommentLuv badge