Bagaimana strategi terbaik nak rank keyword bahasa Melayu menggunakan artikel English di Google Malaysia (google.com.my).

Category : blogging
Bagaimana strategi terbaik nak rank keyword bahasa Melayu menggunakan artikel English di Google Malaysia (google.com.my).by happysuson.Bagaimana strategi terbaik nak rank keyword bahasa Melayu menggunakan artikel English di Google Malaysia (google.com.my).  Bagaimana strategi terbaik nak rank keyword bahasa Melayu menggunakan artikel English di Google Malaysia (google.com.my). Soalan ini ditanya dalam forum SEO Tegar Malaysia. Ia bukan satu soalan yang semudah ABC untuk dijawab.  Ia memerlukan contoh dan teknik yang baik untuk kita menguasai Google.  Saya akan cuba kupas satu-persatu.     Jawapan mudah yang boleh […]
 
Bagaimana strategi terbaik nak rank keyword bahasa Melayu menggunakan artikel English di Google Malaysia (google.com.my). Soalan ini ditanya dalam forum SEO Tegar Malaysia.

Ia bukan satu soalan yang semudah ABC untuk dijawab.  Ia memerlukan contoh dan teknik yang baik untuk kita menguasai Google.  Saya akan cuba kupas satu-persatu.

gOOGLE keyword bahasa Melayu menggunakan artikel English

Click picture kalau nak join SEO Tegar Malaysia

 

 

Jawapan mudah yang boleh saya bagi adalah kena letakkan keyword dalam kandungan.

  1. Campurkan dalam Title tag, Meta tag, keyword text
  2. Masukkan dalam text
  3. Boldkan
  4. Kena halakan kandungan url post lain guna anchor text ke page yang kita nak sasarkan. Internal backlink masukkan keyword.

 

 

Bagaimana strategi terbaik nak rank keyword bahasa Melayu menggunakan artikel English

 

Print Friendly
happysus

Author: 

Beliau amat meminati SEO, Beliau minat membuat kajian keyword/ SEO dalam blog-blog beliau. Teknik menarik trafik ke laman web dan cara mendapat first page google. Beliau ingin berkongsi secebis ilmu yang berguna untuk membantu sesiapa yang memerlukan. Sekiranya ada pertanyaan email admin@happysus.com atau Happysus Sait

Related search

    No internet connection No internet connection

Related Posts

Leave a Reply


*

CommentLuv badge