Bila Google Mula Cakap tentang Mobile

Category : Mobile
Bila Google Mula Cakap tentang Mobileby happysuson.Bila Google Mula Cakap tentang Mobile  Google kini telah pergi Mobile. Bila kah Google mula cakap tentang mobile.  Saya terbaca satu tweet dari Matt  Cutts tantang satu video lama yang dikongsi oleh Google. Sergey Brin berkongsi satu seminar tantang wireless.  Disini juga Sewrgey Brin telah menyatakan tentang speech Mobile. Pada saya kalau kita ada idea kita kaji dan cuba buat […]
 
Google kini telah pergi Mobile. Bila kah Google mula cakap tentang mobile.  Saya terbaca satu tweet dari Matt  Cutts tantang satu video lama yang dikongsi oleh Google.

Sergey Brin berkongsi satu seminar tantang wireless.  Disini juga Sewrgey Brin telah menyatakan tentang speech Mobile. Pada saya kalau kita ada idea kita kaji dan cuba buat apa yang kita kaji maka hasilnya memang boleh digunakan oleh dunia sejagat.

 

Matt Cutts Twitter

 

 

 

 

 

Sejarah Mobile Kecil boleh melayari internet

 

Kalau kini Mobile kecil boleh melayari internet adalah perkara biasa. Tapi kalau 2000 semasa ia di perkenalkan macam photo di bawah.

 

Sejarah Mobile Phone

 

[+]  Download PDF TOP MOBILE INTERNET TRENDS

Print Friendly
happysus

Author: 

Beliau amat meminati SEO, Beliau minat membuat kajian keyword/ SEO dalam blog-blog beliau. Teknik menarik trafik ke laman web dan cara mendapat first page google. Beliau ingin berkongsi secebis ilmu yang berguna untuk membantu sesiapa yang memerlukan. Sekiranya ada pertanyaan email admin@happysus.com atau Happysus Sait

Related search

    No internet connection No internet connection

Leave a Reply


*

CommentLuv badge