Internal Link lebih Penting dari web 2.0 link Era Hummingbird

Category : tip, tool
Internal Link lebih Penting dari web 2.0 link Era Hummingbirdby happysuson.Internal Link lebih Penting dari web 2.0 link Era Hummingbird  Kenapa saya katakan Internal Link lebih Penting dari web 2.0 link Era  Hummingbird. Menarik statement inikan. Macam mana saya nak buktikan kepada ada. Secara asasnya kalau internal link baik tidak ada error atau link tidak putus atau pergi ke page yang tidak ada bahan-bahan yang menyebabkan orang merasa gembira maka ini akan meningkatkan bounce rate. […]
 
Kenapa saya katakan Internal Link lebih Penting dari web 2.0 link Era  Hummingbird. Menarik statement inikan. Macam mana saya nak buktikan kepada ada. Secara asasnya kalau internal link baik tidak ada error atau link tidak putus atau pergi ke page yang tidak ada bahan-bahan yang menyebabkan orang merasa gembira maka ini akan meningkatkan bounce rate. Apa bila bounce rate meningkat maka ini pasti akan menjejaskan SEO blog kita.

Keyword bukan segalanya di era Humming bird ini. Apa yang penting adalah enggagement dalaman, dan sebab itu internal link ini penting. Ada yang mengelarkan internal link ini sebagai cinderella link. OZ  dan   Source Wave Infinitum 17 Trial pula memberi internal link yang lebih canggih dari atas ke bawah dan dari bawah ke atas.

Kajian keyword kini bertambah sukar tapi saya ada jalan pintas mengatasinya.  Ada kena guna tool Rank Racon ini. Saya juga menggunakannya.  Sebelum ini saya tidak cadangkan tapi saya dah gunakan ia untuk membuat audit client saya. Mudah anda boleh dapatkan disini.

Ni produk. kalau nak mohon jvzoo affilite. Saya nak buktikan kepada anda saya juga guna tool ini. Saya beli ini dari Alex Cess. tahun lepas. Ada beberapa perkara baru telah di update. Tengok sendiri lah.

kajian3

rank

 

jvz-aff

Uncover Google’s Hidden Algorithm

 

Saya ada menyediakan cara buat looping dalaman site kita.

 

 

Nak dapatkan trafik youtube, http://www.warriorplus.com/w/a/sfcc3

Source Wave looping software make easy

Saya nak bagi keyword yang masuk dalam sinarharian.com.my. Google Drive…

Download sini

sinar harian

Print Friendly
happysus

Author: 

Beliau amat meminati SEO, Beliau minat membuat kajian keyword/ SEO dalam blog-blog beliau. Teknik menarik trafik ke laman web dan cara mendapat first page google. Beliau ingin berkongsi secebis ilmu yang berguna untuk membantu sesiapa yang memerlukan. Sekiranya ada pertanyaan email admin@happysus.com atau Happysus Sait

Related search

    No internet connection No internet connection

Related Posts

Leave a Reply


*

CommentLuv badge