Khidmat SEO Malaysia

Khidmat Kajian keyword

DI TUTUP/HENTIKAN

Juga memberi khidmat kajian keyword. Keyword mana yang anda nak sasarkan. Bayangkan anda ada beberapa keyword carian 50,000 sebulan yang boleh anda target. Keadah yang saya guna boleh memberi banyak pilihan keyword kepada anda jika nak buat artikel.

Maklumat yang anda akan dapat

1. Analisa keyword  di google dapat No berapa sehingga ke 100 ?

contohnya:
Jika anda sasarkan keyword “converse all star” carian adalah 550,00 global search tapi Malaysia 1000 search sebulan.  Kalau anda nak sasarkan keyword ini adalah tidak  berbaloi untuk carian malaysia.

contoh :No  1 – 100 laman web keyword “converse all star” di google

2. Saya sertakan log tail keyword   links yang disertakan boleh di buat blog working targeted      keyword sasaran anda.

–  Tool keyword Ninja/ atau alternatif yang sepower tool ini.

–  Tool adword – log in teknik. sehingga 2500 keyword.

– Cadangan keyword berkaitan dengan keyword dan harga tinggi dan mahal yang perlu disasarkan kalau anda nak buat adsense, kajian keyword ini akan dilakukan menggunakan adword.

Contoh : dari keyword kasut saya dapati kasut supra justin bieber CPC RM3.63.

3. Saya gunakan tool website auditor terkini.

Saya bagi report on page blog , peratusan % optimizer yang telah anda dapat berdasarkan google. Report. pdf format.

Report Overview
Keywords Overview
Page TitleMeta
DescriptionMeta
Keywords
Body TextH1
HeadingsBold
TextAnchor
TextsImage
Alt Texts

4. Syarat-syarat.
Blog  lebih 20 post  atau lebih.

Hubungi saya,

Masukkan lamanweb anda dan keyword sasaran.

LENGKAPKAN MAKLUMAT WEBSITE ANDA DI SINI.

[formidable id=4]
Hubungi saya :

admin(a)happysus.com

http://facebook.com/happysus

Khidmat SEO Malaysia

8 Responses

  1. dahulu saya langsung tidak mengendahkan apa itu SEO atau fungsi google.

    lantaran itu saya meninggalkan SEO dan membuat artikel seperti biasa tanpa ilmu SEO.maka hasilnya terlalu biasa dan tidak pernah dapat page pertama dalam SEO google langsung !

    semenjak saya diperkenalkan teknik mengancam SEO dari mahaguru SEO serta tips2 menariknya.

    blog saya serta artikel saya kini di’SEO’kan dan semakin hari semakin di”search” oleh pengguna internet seluruh dunia.

    hati saya gembira+bunga-bunga…

    dalam masa beberapa hari sahaja blog saya terus naik mencanak.semuanya hasil nasihat demi nasihat serta perkongsian yang jarang dilakukan oleh orang lain .

    jarang berjumpa orang yang sanggup bersusah payah demi orang lain.

    blog ku naik menjulang ,
    jasamu akan ku kenang .

    terima kasih sifuu SEO ..

    terapi imam muda 09/12/2011 at 1:00 am #
  2. Salam, SEO ataupun Search Engine Optimization merupakan perkara yang terpenting harus dilakukan sekiranya anda mahu apabila pelawat menaip sesuatu perkataan, maka page web anda akan di senaraikan di search engine.

    SEO amat penting pada jangka masa panjang kerana masyarakat Malaysia kini, apabila ingin menyelesaikan masalah ataupun ingin mencari produk di internet, akan terus search di google, yahoo dan sebagainya…

    Terdapat beberapa perkara teknikal yang harus dilakukan dan terdapat peraturan yang harus diikuti yang boleh menyebabkan page web kita tersenarai di rangking teratas google..

    Buat pengetahuan anda, pengalaman saya di UK, kerja-kerja SEO merupakan pekerjaan yang tinggi gajinya sehingga 40 ribu pound setahun kerana ia memerlukan analisis berpanjangan memantau serta memantapkan lagi aspek2 SEO mempolehkan page web kita sentiasa berada di atas dan tidak mampu di pintas oleh pesaing. Jika gajinya 40 ribu pound setahun, maka anda boleh bayangkan tugas-tugasnya.

    Di Malaysia, rata-rata ianya baru dipraktiskan dan tidak mustahil, dalam masa 2 tahun dari sekarang, ianya amat penting. Saya amat bertuah kerana tahu akan Happysus yang banyak membantu melakukan SEO di laman web saya iaitu EdyMart.com dan service beliau amat berpatutan pada harganya dan mampu menyaingi web page pesaing.

    Sesiapa sahaja yang ingin web page nya di jumpai di google dan di ranking di first page google apabila pelawat mencari web page menggunakan perkataan atau frasa tertentu, bolehlah mendapatkan nasihat beliau.

    Sham @ EdyMart 09/12/2011 at 6:52 am #
  3. Thanks Sham @ EdyMart, saya sangat gembira edymart forum kini kalau kita post, buat on page dengan baik keyword boleh first page google. Sham EdyMart mei memang sudah power dari sudut teknikal termasuk SEO, apa yang saya lakukan adalah membuat kajian keyword, khidmat nasihat tentang aspek teknikal SEO yang lupa untuk dilakukan seperti membina sitemap untuk joomla site dan mencadangkan keyword untuk edymart.com

    terapi imam muda, Saudara Muttaqien Jamaludin, senang hati membantu ustaz dapat pahala kerana artikel ustaz luar biasa membantu orang. Perkongsian ilmu dalam blog tersebut amat baik.

    happysus 09/12/2011 at 7:15 am #
  4. Salam..

    satu kerugian yang besar kiranya bagi yang bau berjinak-jinak dalam SEO-search engine optimisation kalau tidak menggunakan ilmu dan kefasihan saudara Happysus 🙂

    Servis yang percuma tapi sangat berguna..dari basic namun padat.cuba-cuba la kontek saudara hppysus untuk belajar lebih lagi mengenai SEO dan ambil-ambil la servis percuma ni 🙂

    sofian 09/15/2011 at 3:01 pm #
  5. Adakah anda ingin menulis blog agar artikel yang anda tulis tersebut dibaca orang secara rawak dan ikut nasib? Jawapannya pasti “YA” atau “TIDAK”. Bagi yang “YA” anda masih punya pilihan untuk mempromosi blog anda menerusi pelbagai kaedah seperti facebook, tweeter, forum, direct email dan sebagainya (inilah kaedah yang saya gunakan dahulu). Walau bagaimanapun, kebarangkalian blog anda dilawati oleh pengunjung adalah terhad kepada mode promosi yang dinyatakan di atas.

    “Alang-alang menyeluk pekasam, biar sampai ke pangkal lengan”, kenapa tak kita target blog kita berada di muka depan kalau pengunjung menaip pencarian (keyword) dalam search engine seperti “google” atau “yahoo”. Trafik flow ke blog anda pasti “meletup”. Nak tahu caranya bagaimana? happysus.com ada jawapannya. Dapatkan khidmat/nasihat Pakar SEO kita Sdr Happysus.

    Setelah mendapat khidmat/nasihat daripada Sdr Happysus, kini trafik ke blog saya telah naik secara mendadak dan saya mampu memfokuskan kepada artikel keyword yang bagaimana untuk digunakan semasa menulis artikel yang pasti akan “boom” dengan trafik dari search engines google dan yahoo. So, semangat makin kuat nak tulis artikel sebab ramai orang baca dan “saya tak syok sendiri” dan dapat sikit “duit poket” melalui iklan, hehe.

    Jadi, apa tunggu lagi? “Letupkan” blog anda dengan trafik daripada search engines…

    japanie 09/16/2011 at 8:09 am #
  6. Alhamdulillah. Setelah mendapatkan khidmat nasihat SEO dari Tuan Happysus Sait blog saya sudah diindeks dengan baik oleh enjin carian. Selain itu, blog terbabit juga dapat menarik trafik percuma dengan kata kunci yang amat berpotensi.

    Saya amat berpuas hati dengan servis yang diberikan oleh Tuan Happysus Sait. Selain memberikan data yang lengkap, beliau juga memberikan tips yang membantu untuk memaksimumkan SEO untuk blog saya.

    Terima kasih!

    Juan 09/16/2011 at 11:11 pm #
  7. Juan thanks.

    happysus 09/26/2011 at 12:51 pm #
  8. Terima kasih Tuan Happysus Sait. Alhandulillah dapat report on page SEO sebanyak 54 page yang beranalisis lengkap serta perubahan yang perlu dilakukan untuk memantapkan on page SEO untuk site saya.

    Insyaallah akan membantu dalam naikkan rank sebab site saya ‘stuck’ kat page 2.

    Abdul Halim 10/08/2011 at 4:48 pm #

Leave a Reply

*

freenulled extra wordpress theme