Langkah Membina Akaun Webnode

cara mencipta akaun webnode

 

Beberapa cara dan langkah mencipta akaun webnode  website baru boleh menjadi yang paling yang mudah dan menarik. Ia juga suatu yang mencabar kepada mereka yang baru mengenali cara membuat website.  Saya berharap untuk membimbing anda melalui proses yang cepat dan mudah bangunan laman web dengan Webnode.

Lihat cara buat laman web sendiri free (New Window)

Webnode adalah satu platform yang membolehkan anda untuk membuat laman web percuma, tiada pengetahuan HTML diperlukan.  Webnode menyediakan pengurusan kandungan mudah yang membantu untuk mengemas kini, mengedit, membangun dan mengekalkan laman web anda di mana-mana, bila-bila masa, tanpa mengeluarkan  apa-apa kos atau yuran.

 

mewujudkan laman web anda dengan webnode, ikuti langkah-langkah di bawah:

 

 

1.  Log masuk ke www.webnode.com

 

 

Mendaftar dan mendaftarkan laman web anda – Apabila mendaftar untuk akaun dengan Webnode anda mendapat untuk memilih jenis laman web yang anda mahu mencipta. Anda boleh memilih antara

  1. Membuat website precuma atau “Peribadi”,
  2. Membuat kedai Online
  3. Membuat website pernaigaan.

 

Source: Uploaded by user via Happysus on Pinterest

 

Selepas memilih kategori anda seperti dalam rajah di atas, anda perlu untuk menamakan laman web anda, ia akan kelihatan seperti, www.nama-anda-pilih.webnode.com,  anda boleh lihat di laman web ini mereka adalah contoh laman web dari platform webnode.

 

Anda juga mempunyai pilihan untuk memilih slogan. Ini boleh menjadi satu slogan atau apa-apa, ia sentiasa akan muncul pada tajuk setiap halaman di laman web anda. Menarik bukan.

 

  • Langkah seterusnya adalah untuk memilih template anda, terdapat banyak jenis  template yang boleh anda pilih.  Ia bergantung kepada anda, bagaimana anda mahu laman web anda akan kelihatan seperti apabila dilihat dalam browser. Perlu diingat  anda dibenarkan untuk menukar template anda pada bila-bila masa walaupun selepas mewujudkan laman web.
  • Langkah seterusnya memberikan anda pilihan untuk memilih laman web  dan membuat proses pra-edit kepada website webnode dengan memilih dan membuang bahagian yang anda tidak mahu.  Maksudnya anda juga boleh menambah dan membuang muka surat dengan  seberapa banyak yang anda ingin.
  • Selesai dengan memilih butang mewujudkan laman web saya dan ada anda pergi, satu laman web yang baru direka. anda boleh membuat sebagai laman web banyak yang anda mahu, dan apabila anda log masuk ke akaun webnode anda, anda akan melihat senarai semua laman web anda, ia tagged “My projects”.
langkah membuat webnode
  • Untuk menambah kandungan ke laman web anda hanya klik pada “menguruskan laman web”, ia akan membawa anda ke halaman bertanya jika anda mahu untuk menyesuaikan anda laman web, pada halaman yang anda akan melihat banner yang meminta anda untuk mula mengedit laman web anda, hanya klik pada ia, (mula edit), ini akan membawa anda ke pembina laman web.

Ini adalah platform pembina webnode mana anda menambah kandungan, laman, html kod dan lain-lain ke laman web anda, memberikan rasa pilihan anda, sistem itu sendiri memberikan anda gambaran yang jelas tentang apa yang anda boleh lakukan. Sebagai pengguna baru anda juga disertai oleh widget memberitahu anda tentang tawaran Webnode pilihan. lebih klik dan seret, dan diri penjelasan. anda mesti menerbitkan apa yang pernah anda lakukan untuk ia mencerminkan di internet.

Webnode adalah yang mudah untuk menggunakan pembina laman web dengan banyak pilihan untuk mewujudkan sebuah laman web yang hebat dengan sedikit tiada laman web sebelumnya bangunan pengetahuan

 

 

 

Tertanya-tanya di mana untuk Mula? Untuk mendapatkan anda bermula dengan Webnode, memukul Panduan Mendapatkan kami Bermula dan mempelajari asas-asas platform Webnode.
Customize buyamazonbuy.webnode.com Alamat Laman Web anda. Dapatkan anda sendiri yang unik dan mudah diingati alamat laman web (nama domain) seperti www.buyamazonbuy.com untuk meningkatkan kredibiliti perniagaan anda. Hanya login ke Webnode dan melawat “Domain” seksyen untuk belajar lebih lanjut mengenai nama domain.
Pergi Profesional. Dengan Perkhidmatan Premium kami, anda akan mendapat storan, lebar jalur, akaun e-mel dan banyak lagi ciri-ciri dan fungsi. Learn More.
Iklan Online dan Pemasaran. Sebuah laman web yang cantik adalah tidak bernilai melainkan dilihat oleh orang ramai. Dengan perkhidmatan pemasaran Webnode anda boleh mendapatkan lebih banyak lalu lintas dan pelanggan hanya, murah dan adil. Learn More.
Kami mempunyai banyak lagi di kedai untuk anda, jadi pastikan untuk menjaga mata pada email anda untuk petunjuk berita dan tapak bangunan & helah. Ikuti kami di Twitter atau menjadi peminat di Facebook.

Adakah anda fikir kita boleh melakukan lebih baik? Sila tidak menjauhkan diri daripada apa-apa soalan atau cadangan anda mungkin perlu untuk kita, kita sentiasa di sini untuk anda dan sentiasa memperbaiki perkhidmatan kami.

Leave a Comment

*

CommentLuv badge