Perubahan Minda Webmaster kepada Teknik SEO Terbaru 2015

Category : Cara buat website
Perubahan Minda Webmaster kepada Teknik SEO Terbaru 2015by happysuson.Perubahan Minda Webmaster kepada Teknik SEO Terbaru 2015  Webmaster yang mempunyai minda SEO mudah menangani perubahan yang berlaku kepada algorithm google. Perubahan yang dilakukan oleh google ini adalah untuk mengatasi spammer yang membuat manipulasi kepada kandungan atau link supay mereka dapat mencapai no.1 di Google. Perubahan Minda dari minda SEO lama kepada Minda SEO baru atau New SEO Mindset perlu berlaku kepada […]
 
Webmaster yang mempunyai minda SEO mudah menangani perubahan yang berlaku kepada algorithm google. Perubahan yang dilakukan oleh google ini adalah untuk mengatasi spammer yang membuat manipulasi kepada kandungan atau link supay mereka dapat mencapai no.1 di Google.

Perubahan Minda dari minda SEO lama kepada Minda SEO baru atau New SEO Mindset perlu berlaku kepada kita blogger. Info grafik dibawah menunjukkan apa yang saya nyatakan sebagai perubahan minda SEO lama ini kalau dulu fokus kepada satu-satu Keyword tertentu.

Minda SEO baru fokus kepada aspek bagaimana kita menghubungkan manusia kepada branding, produk dan servis yang diberi.

Cara menghubung yang mudah adalah menggunakan social media seperti facebook, twitter dan Google plus.

 

What SEO Used To Be Versus What SEO Is Now

 

 

Print Friendly
happysus

Author: 

Beliau amat meminati SEO, Beliau minat membuat kajian keyword/ SEO dalam blog-blog beliau. Teknik menarik trafik ke laman web dan cara mendapat first page google. Beliau ingin berkongsi secebis ilmu yang berguna untuk membantu sesiapa yang memerlukan. Sekiranya ada pertanyaan email admin@happysus.com atau Happysus Sait

Related search

    No internet connection No internet connection

Related Posts

6 Responses

  1. cahayapurnama11/12/2014 at 3:01 pmReply

    SEO semakin hari semakin rumit, saya sampai sekarang masih terpinga2 tentang seo nie 🙂

     
    • happysus Author

      happysus11/13/2014 at 9:11 pmReply

      Terima kasih kerana komen, SEO ni tidaklah payah tidak lah mudah sangat. Pada saya kita kena fokus baca dan cuba.
      Nak mudah cari guru yang boleh ajar SEO. Kalau dah ada website, mulakan bagaimana nak tulis post yang ada SEO.
      Mulakan mencari phrase dengan keyword yang bagus. coba keyowordtool.io. Maksudnya buat kajian keyword.

      Belajar tulis post dengan onpage yang mudah.

      Ada 200 post tentang SEO dalam blog ini. Selamat membaca.

      join komuniti SEO di sebelah kanan tu, sana boleh tanya apa yang tidak faham. Saya akan jawap insyallah.
      Sebab ramai yang nak tahu, dan ramai SEO yang sudi tolong.

       
  2. Khairul Zamri11/15/2014 at 7:30 amReply

    Terima kasih, untuk menghasilkan sesebuah artikel yang betul-betul berkualiti dan menepati kehendak carian pembaca tak mungkin lagi penulisan sesebuah artikel itu mengambil masa sejam dua.

    Tempoh menghasilkan sesebuah artikel sangat terkesan beserta dengan kandungan dan ulasan yang menjamin kefahaman yang ingin kita sampai kan.
    Khairul Zamri recently posted..Vitamin Shaklee Bagus Untuk KesihatanMy Profile

     
  3. happysus Author

    happysus11/22/2014 at 12:10 pmReply

    Thanks, menghasilkan kandungan artikel yang dibaca adalah suatu yang perlu diutamakan oleh penulis blog. Saya tulis apa yang saya rasa dan nak kongsi secebis coretan kepada pembaca

     
  4. awie12/24/2014 at 12:21 amReply

    thanks for sharing.. bila ada gambar rajah baru faham huhu.. menarik
    awie recently posted..3 Idea Bisnes Online Tanpa Modal 2015My Profile

     
  5. sensasi202001/25/2015 at 8:51 pmReply

    Say tak bisa mengerti dengan trip SEO sebegini, namun saya ingin belajar teknik SEO terbaru supaya berada di page 1 google search. Terima kasih buat anda sudi berkongsi infonya.
    sensasi2020 recently posted..Malaysia Best Blog 2015My Profile

     

Leave a Reply


*

CommentLuv badge