Video Mudah belajar SEO

Category : Panduan buat SEO
Video Mudah belajar SEOby happysuson.Video Mudah belajar SEO  Saya nak kongsi video yang memudahkan anda belajar SEO. Basic seo dalam video ini mungkin memudahkan anda belajar. Ya saya pasti anda boleh belajar memahami SEO dengan mudah dengan bantuan video. Saya copy saja disini. Tidak sempat nak tulis post. masih penat lepas aktiviti korban di Surau Desaguru, Kuching. Saya ada beberapa post belajar […]
 

Saya nak kongsi video yang memudahkan anda belajar SEO. Basic seo dalam video ini mungkin memudahkan anda belajar. Ya saya pasti anda boleh belajar memahami SEO dengan mudah dengan bantuan video. Saya copy saja disini. Tidak sempat nak tulis post. masih penat lepas aktiviti korban di Surau Desaguru, Kuching.

Saya ada beberapa post belajar seo dengan mudah.  Video ni kata Search engine macam perpustakaan. Kita mencari buku di perpustakaan. Tajuk buku umpama tajuk artikel kita.  Search engin menggunakan  bacaan algorithm untuk scan page dalam blog kita.

Cara belajar memahami  Seo dengan membaca banyak buku seo. Susah juga nak baca buku melayu seo yang baik dan percuma. Di internet memang banyak tapi dalam BI. Dalam blog ini ada link dalam download buku-buku seo percuma.

Kalau anda nak faham seo dengan mudah 15 minit klik sini.  Senarai semak faktor yang boleh mempengaruhi SEO website kita di Google, Bing, Yahoo.

Print Friendly
happysus

Author: 

Beliau amat meminati SEO, Beliau minat membuat kajian keyword/ SEO dalam blog-blog beliau. Teknik menarik trafik ke laman web dan cara mendapat first page google. Beliau ingin berkongsi secebis ilmu yang berguna untuk membantu sesiapa yang memerlukan. Sekiranya ada pertanyaan email admin@happysus.com atau Happysus Sait

Related search

    No internet connection No internet connection

Related Posts

Leave a Reply


*

CommentLuv badge