First page google

Betulkah Schema Markup Algorithm Sulit Google untuk Hummingbird 2014

Tahun lepas Matt Cutts mengumumkan bahawa Skema markup bukan merupakan faktor ranking.

Ini bermakna  Skema markup tidak menyebabkan   SERP website tersenarai dimuka satu Google.   Skema markup juga tidak menghantar apa-apa isyarat kepada Google bahawa membantu kedudukan laman web kita berada di kedudukan yang terbaik.

[Penafian] Cadangan ini adalah berdasarkan kepada gerak hati ramalan, tidak fakta -faktor ranking sebenar.

Sebab itu saya ingin mencadangkan dan mempertimbangkan faktor Skema adalah salah satu keutamaan pengoptimuman teknikal anda untuk 2014. Kita berada dalam era web semantik dimana Google lebih bijak dimana Google memerlukan maklumat tambahan untuk menentukan apa kandungan sebenar website kita.  Kita kena permudahkan cara google menganalisa website kita.  Kita bagi apa yang Google mahu tahu.  Skema markup memberikan Google tambahan. Adalah tidak terlalu over saya katakan mengatakan skema markup mungkin boleh membantu Google lagi menentukan perkaitan laman web berhubung dengan  carian Google.

Jika mereka tidak sudah menggunakan Skema sebagai faktor ranking rahsia  , saya melihat peluang yang baik mereka akan pada masa hadapan.

 

Post  John E Lincoln dalam searchengineland.com tentang Schema Markup menguatkan apa yang saya nyatkan ini.  Terdapat beberapa produk yang dinamakan Invisible Seo 2013 yang menyatakan Schema Markup ini boleh membantu SEO. Anda tidak payah beli.  Masukkan Invisible Seo 2013 dalam google anda boleh download free.

 

 

structured markup

 

 

menggunakan teknik ini.

Print Friendly, PDF & Email
Betulkah Schema Markup Algorithm Sulit Google untuk Hummingbird 2014 1

happysus

Beliau amat meminati SEO, Beliau minat membuat kajian keyword/ SEO dalam blog-blog beliau. Teknik menarik trafik ke laman web dan cara mendapat first page google. Beliau ingin berkongsi secebis ilmu yang berguna untuk membantu sesiapa yang memerlukan. Sekiranya ada pertanyaan email admin@happysus.com atau Happysus Sait

More Posts - Website - Twitter - Facebook - Google Plus

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.