keyword tools

10 Free Tool SEO Untuk Persaingan keyword

10 Free Tool Persaingan Keyword

Tidak ada satu link page rank Persaingan Keyword diberikan adalah link affiliate.

1. S.E.O. Book (tools.seobook.com )

seotool persaingan keyword
S.E.O.book menyenaraikan tool atau alat Search Engine Optimization (Percuma & dibayar) yang telah diatur mengikut klasifikasi: Firefox Extensions, Premium Firefox Extensions, Web-based Search Engine Optimization Tools, dan senarai yang lain ditambah S.E.O. tool berdasarkan kategori.  The Rank Checker extension adalah alat yang sangat baik untuk menilai  laman web anda. Kedudukan untuk kata kunci / frasa kunci di enjin carian utama dengan persaing kita.

2. Persaing Compete (compete.com /)

persaingan keyword

tool persaingan keyword ini digunakan untuk memantau laman web persaingan kita. Ia membuat kita menjadi marketer yang lebih baik pemantauan persaingan dibuat secara online. Ini menyediakan anda dengan carian yang serta analisis rujukan dan kedudukan laman web kita dalam senarai. Blog Bersaing menumpukan pada website yang menarik yang boleh didapati di Internet. Kita menggunakannya untuk mendapatkan gambaran yang cepat tentang trafik. Contohnya sekira kita nak membuat keputusan memasang iklan di blog A atau Blog B. Ia dikatakan sebagai cara yang dianggap oleh ramai webmaster sebagai paling tepat.

3. SpyFu (www.spyfu.com/)

persaingan keyword

Bagaimana jika pesaing anda tahu sesuatu yang anda tidak tahu? SpyFu Kombat mengungkapkan kata kunci pesaing anda yang mempunyai persamaan. Sebagai contoh, jika pelanggan anda memiliki kedai bunga dan anda ingin membandingkan bagaimana mereka menggunakan keyword/ kata kunci bertindih dengan kata kunci persaing.  SpyFu menyediakan alat untuk melakukan nya.

4. SEOmoz (www.seomoz.org / Search Engine Optimization-toolbar)

seo tool Persaingan keyword

SEOmoz memberikan anda sebuah toolbar yang membolehkan anda melihat metrik laman web langsung apabila anda membuka sebuah Webpage. Ia dinamakan mozBar. nggunakan browser seperti versi Firefox dan chrome. Kegunaannya adalah untuk membolehkan anda dapat mencari link dan mendapatkan domain metrik untuk setiap laman web yang dikunjungi, laman web kod status dan redirect pusat, dan masa beban halaman. Tool mozBar memberi anda akses kepada alat-alat yang berharga dan semasa kita melayarig Internet.

5. Buka Site Explorer (www.opensiteexplorer.org/)

seo tools persaingan keyword

Ini adalah alat yang menghubungkan dari SEOmoz (atas) dan menyediakan anda dengan anda laman web pihak berkuasa, pihak berkuasa domain, domain root dengan link kepada anda URL, dan link total. Anda dapat mencari info terperinci dari setiap website yang link kembali kepada anda. Anda boleh mendapatkan sampai dengan 1,000 link dan terhad gunakan secara percuma.

6. Xinu Returns (xinureturns.com /)

seo tool persaingan keyword

Taipkan saja URL website anda dan Xinu akan menunjukkan kepada kita maklumat seperti PageRank, Backlinks, Indexed Pages, Rankings

7. KeywordSpy (www.keywordspypro.com/)

seotool6 Persaingan Keyword

Membolehkan anda merisik persaingan dan menggunakan maklumat tersebut untuk tetap berada di depan. Ini adalah salah satu tool sering digunakan untuk mengoptimumkan keyword. Beberapa manfaat menggunakan alat: mencari pesaing keyword, menerima kemas kini pangkalan data harian, lihat pengeluaran website untuk AdWords, mencari kata kunci menguntungkan + kombinasi iklan menyalin, dan akses kepada lebih daripada 127 juta kata kunci.

8. Website Grader (websitegrader.com /)

seotool7 Persaingan keyword

Website Grader membolehkan anda memasukkan website anda sendiri bersama-sama dengan web persaing kita. Ia menunjukkan nilai pada laman web kita. Laporan ini merangkumi: jumlah trafik, setiap S.E.O. masalah, dan seberapa popular itu di media sosial.

9. Alexa (Alexa Maklumat Syarikat Web)

seotool8 Persaingan keyword
seotool8 Persaingan keyword

Jika anda sudah lama online sudah tahu apa Alexa. Namun bagi anda yang tidak mengetahui Alexa. Alexa adalah berguna untuk melihat kepopularan sesuatu website,

Antara info yang diberikan adalah: statistik trafik website, analisis pencarian, pengunjung, info kenalan, ulasan, link berkaitan dan clickstream.

10. Wordtracker (freekeywords.wordtracker.com /)

seotool9 Persaingan keyword

Produk Persaingan keyword Tools

Versi percuma mempunyai alat keyword untuk membantu anda mendapatkan keyword yang pelanggan cari dan persaingan keyword tersebut. Ada alat yang membantu anda mendapatkan high inbound link ke website kita.

Ada juga sebuah alat baru yang mencari kata kunci website yang terbaik dan menunjukkan kepada anda bagaimana menggunakannya untuk mendapat keuntungan.

Keyword Researh Tool – Keyword Country

Get 230% More Traffic that any keyword research. Get Relevant Keywords, Lsi, Misspellings Long Tail, Competitor Keywords for Seo, PPC and AdSense.

 

Print Friendly, PDF & Email
10 Free Tool SEO Untuk Persaingan keyword 1

happysus

Beliau amat meminati SEO, Beliau minat membuat kajian keyword/ SEO dalam blog-blog beliau. Teknik menarik trafik ke laman web dan cara mendapat first page google. Beliau ingin berkongsi secebis ilmu yang berguna untuk membantu sesiapa yang memerlukan. Sekiranya ada pertanyaan email admin@happysus.com atau Happysus Sait

More Posts - Website - Twitter - Facebook - Google Plus

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.