buat blog percuma

Buat blog meme yahoo member directory

Yahoo telah melancarkan Meme yahoo merupakan jenis baru   microblogging platform blog yang bijak dan mudah. Ia seperti twitter tapi lain sikit, boleh post blog. Kerja membuat blog menjadi mudah kerana keadah update dibuat bagi memudahkan pengguna berkongsi maklumat dengan cepat. Pengguna tidak harus melakukan tugas berulang kali setiap kali nak update meme blog. Saya ada buat entry tentang cara membuat laman web percuma

meme yaho blog

Meme yahoo  tidak memerlukan kemahiran

Jika anda ingin membuat blog, Meme akan membantu anda membuat blog walaupun anda tidak tahu bagaimana untuk kod HTML atau melakukan tugas-tugas yang rumit bahawa penulis-penulis blog maju.  Saya sendiri yang sudah  ada blog,  terkejut bagaimana Meme  memudahkan tugas-tugas yang lebih sukar di platform lain.

Meme yahoo adalah untuk semua orang yang mahu blog satu alat yang sangat mudah yang tidak berdiri di jalan anda. Post dengan cepat dan dengan hidup anda. Kami menjaga bahagian-bahagian yang membosankan, jadi anda boleh menumpukan perhatian kepada yang kreatif.

Yahoo Meme Team during a break in the afternoon
Yahoo Meme Team during a break in the afternoon

Indexkan blog anda dengan meme yahoo

Selama ini saya mencari-cari platform yang mudah untuk memberi satu lubang kepada yahoo untuk index blog saya.  Semalam saya di kenalkan oleh kawan tentang meme yahoo ni.  Setelah saya periksa Awstats dalan cpanel dia, ada kenaikan dalam crawl robot Yahoo Slurp.  Wow saya teruja nak buat link dari meme blog ni. Walaupun semua link adalah no follow link tapi tak apa, yahoo ni tidak seperti google. No follow pun ia ikut juga.

Tidak rugi kita buat link di sini kalau page kita boleh index di yahoo.com. Bukan mudah nak dapat index di yahoo.

Nak ikuti saya di

http://meme.yahoo.com/happysus

http://meme.yahoo.com/seomalaysia

 

Print Friendly, PDF & Email
Buat blog meme yahoo member directory  1

happysus

Beliau amat meminati SEO, Beliau minat membuat kajian keyword/ SEO dalam blog-blog beliau. Teknik menarik trafik ke laman web dan cara mendapat first page google. Beliau ingin berkongsi secebis ilmu yang berguna untuk membantu sesiapa yang memerlukan. Sekiranya ada pertanyaan email admin@happysus.com atau Happysus Sait

More Posts - Website - Twitter - Facebook - Google Plus

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.