SEKODENG SITE SEO

Teknik 80:20 Strategi SEO 2019 Wan Yusof

Algorithm Google, Panduan buat SEO 9

Saya happysus, Saya adalah seorang pencinta SEO. SEO adalah seni dalam menempatkan post pada kedudukan No.1 di Google. Ini adalah bidang yang saya tekun pelajari dan terus berkongsi apa yang saya praktik dan pelajari kepada semua pembaca.

Saya ingin berkongsi secebis ilmu yang berguna untuk membantu sesiapa yang memerlukan. Sekiranya ada pertanyaan email happysus%live.com atau

9 Comments
  1. nampak saya wajar untuk berguru dengan Tuan Sifu secara offline... sebelum ini saya mengkuti blog tuan lebih 3 tahun .. tak juga pandai -pandai.. hehehe terima kasih tuan.. p/s: terperasan juga penulisan tuan mirip dengan sifu Wan Yusof.. mrhanafi recently posted..Ilmu Copywriting Yang Terpaksa DidedahkanMy Profile
    1. Kita sama di Kuching dan Samarahan tidak jauh. Kalau di Malay agak jauh. Tidak ada masalah.
  2. Terima kasih berkunjung ke blog saya. Nampaknya tambah lagi satu blog untuk saya belajar SEO. Kalau tuan tak singgah blog saya, mesti saya masih tak tahu blog ni. Banyak manfaat blog tuan ni.
    1. Terima kasih, hanya berkongsi apa yang saya minat.
  3. Terima kasih banyak tuan Happy Sus. Selepas menelaah SEO di Malaysia ni, saya jadi lebih serabut tengok ilmu yang tak pernah dijangka akal. Jauh sungguh permainan. Saya gemar penulisan tuan. Bagi bagi bagi sampai muntah. Macam NeilPatel. Semoga terus istiqomah
    1. Maaflah kalau apa yang saya bagi sukar nak dihadam. Kunyah hingga 20 kali baru telan. Baca 20 kali baru faham. he..he.. Boleh tanya kalau ada perkara yang nak penjelasan lebih baik
  4. Ohh.. baru jumpa website tuan.. sebelum ni join group FB je.. terima kasih atas strategi seo 2017 tadi..
  5. Terima kasih di atas perkongsian. Saya merupakan penulis komen pertama untuk tahun 2019. Jelas kelihatan konten yang tuan hasilkan masih relevan especially bagi orang baru seperti saya. Penulisan yang santai. Setuju dengan pendapat rakan-rakan yang lain. Ada mirip seperti wan yusof. Cuma panjang seperti neil patel. Alhamdulillah info yang berguna. Teruskan berkongsi
    1. terimakasih. lama dah tidak update website atas kesibukan kerja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href=""> <abbr> <acronym> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.